Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Επιτυχημένο σε όλα το «Τrikala taekwondo summer camp 2019”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.09.2019 | 12:37 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με επιτυχία τελείωσε το “trikala taekwondo summer camp 2019” που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 29 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του “athletic park karakousis” υπό την καθοδήγηση του Ιρανού παγκόσμιου πρωταθλητή Hadi Moonstan, με διοργανωτή τον συντοπίτη μας κο. Κώστα Καπάνη προπονητή του ΑΣ Βύρωνα Αθηνών και τη στήριξη του προπονητή του ΑΣ ΖΕΥΣ Τρίκαλα  κο. Χατζή Κώστα.

Το 7ημερο camp φιλοξένησε  πολλούς διακεκριμένους αθλητές τόσο σε εθνικά όσο και σε διεθνή πρωταθλήματα και η προετοιμασία των αθλητών στην αγωνιστική τους ετοιμότητα για τη νέα αθλητική  χρονιά ήταν πολύ σημαντική.

Ο κ. Χατζής Κώστας δάσκαλος και προπονητής στον ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΑ επισήμανε τα εξής:

                « το “trikala taekwondo summer camp 2019” πρόσφερε στους δικούς μας και φιλοξενούμενους  αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν πολλά αγωνιστικά και προπονητικά οφέλη αλλά και μια ευκαιρία να περιηγηθούν και να απολαύσουν την φιλόξενη και όμορφη πόλη των Τρικάλων και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούν στις άρτιες εγκαταστάσεις του “athletic park karakousis”.
Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμαρχο μας κο Δημήτρη Παπαστεργίου που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και το φίλο μου και παλαιό μου συναθλητή Κώστα Καπάνη διακεκριμένο προπονητή με πολλές επιτυχίες στο διεθνή χώρο, για την άψογη δουλειά του».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020