Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Επιτυχημένο το πανηγύρι του Θεσσαλικού Συλλόγου Νυρεμβέργης «Μετέωρα»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ23.07.2022 | 10:24 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο Θεσσαλικός σύλλογος Νυρεμβέργης Μετέωρα το καλοκαιρινό του πανηγύρι. Αυτή τη φορά στον προαύλιο χώρο του αθλητικού σωματείου TSV SÜDWEST EIBACH.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε του χώρο, απολαμβάνοντας νόστιμα σουβλάκια και εύγευστα λουκάνικα, συνοδείας κρασιών μπίρας και αναψυκτικών. Υπό τους υπέροχους ήχους του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Νίκου Αναστασίου και του επίσης άψογου Πέτρου Σαββίδη στα πλήκτρα, το κέφι δεν άργησε να ανέβει κατακόρυφα. Στους ρυθμούς του γλεντιού μπήκαν μικροί και μεγάλοι κρατώντας το κέφι σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα. Τα υπέροχα χορευτικά παίδων και εφήβων υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κυρίας Μαίρης Γιαννακάκου παρουσίασαν χορούς αποκλειστικά της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας. Επίσημος καλεσμένος ο Σύλλογος Ελλήνων Μακεδόνων Νυρεμβέργης Φύρτης και περιχώρων  «Μέγας Αλέξανδρος» ο οποίος παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Βορείου Ελλάδος υπό τους ήχους των χάλκινων. Ήταν η πρώτη δραστηριότητα του συλλόγου μας μετά την πανδημία, αλλά και η τελευταία λόγω των καλοκαιρινών διακοπών που αρχίζουν στα τέλη Ιουλίου. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Φουρκιώτης πρόεδρος του συλλόγου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης