Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιτυχημένο το σεμινάριο του ΟΕΕ Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ24.04.2023 | 6:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΟΕΕ Θεσσαλίας στα Τρίκαλα για τις φορολογικές δηλώσεις.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων για την ενημέρωση και κατάρτιση των Οικονομολόγων, Λογιστών – Φοροτεχνικών, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, σεμινάριο με θέμα: «Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων – Συμπλήρωση όλων των εντύπων» με εισηγητή τον Νικόλαο Καλαμαρά, (Οικονομολόγος – Λογιστής Α΄ τάξης, Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων – Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων).

Ο κος Καλαμαράς ανέλυσε τις νέες ρυθμίσεις για την ορθή συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων του οικονομικού έτους 2022, για τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα. Αναφέρθηκε αναλυτικά στη συμπλήρωση των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και Ν, και των κωδικών αριθμών, καθώς επίσης και στα σημεία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τη σωστή συμπλήρωση των οικονομικών δεδομένων των φορολογούμενων πολιτών και επιχειρήσεων.

Οι αναλυτικές σημειώσεις, που αποτελούν σημαντικό εργαλείο στην εργασία των λογιστών, θα αποσταλούν με email στους συμμετέχοντες και θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στα γραφεία του 7ου ΠΤ ΟΕΕ.

Στο σεμινάριο, στον χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, Γιώργος Χατζής, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών νομού Τρικάλων, Θωμάς Γρηγορίου αναφέρθηκαν στις πρόσφατες ρυθμίσεις για τη μείωση των ορίων υπογραφής από 50.000 σε 30.000 ευρώ και τη θεσμοθέτηση των αδειών ασθένειας, τοκετού ή θανάτου των λογιστών.

Ακόμη, ανέφεραν ότι το Π.Τ. Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους συλλόγους των λογιστών έχουν κάνει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις στην Κ.Δ. του ΟΕΕ και στην κυβέρνηση για την επίλυση θεσμικών και οικονομικών θεμάτων για τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς και την επαγγελματική κατοχύρωση και αναβάθμιση των Οικονομολόγων.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν επίσης, το μέλος της ΤΔ του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, Βασίλειος Τεντολούρης και ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης μέλος της Σ.τ.Α. του ΟΕΕ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης