Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Επιτυχημένο τουρνουά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.06.2019 | 12:23 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε και αυτό του τουρνουά καλαθοσφαίρισης που οργάνωσε η ειδικότητα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κατσιμήδου. Ομάδες αποτελούμενες από φοιτητές αλλά και από κάποιους καθηγητές κατέβηκαν στο παρκέ με μοναδικό στόχο τη χαρά αλλά και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα του πανεπιστημίου απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Το τουρνουά είχε διάρκεια δύο ημερών και διεξήχθη από τις 20 Μαϊου μέχρι της 21 με την πρώτη μέρα να πραγματοποιούνται αγώνες στη φάση των ομίλων. Τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης έγινε η φάση νοκ-αουτ αλλά και οι τελικοί και οι ημιτελικοί ως αγώνες κατάταξης.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν τόσο αντρικές ομάδες αλλά και ομάδες αποτελούμενες από γυναίκες με τα δύο φύλλα να απολαμβάνουν το παιχνίδι χωρίς κάποιες ιδιαίτερες σκοπιμότητες και συγκεκριμένους στόχους.

Η ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης και οι υπεύθυνοι καθηγητές ευχαριστούν τους χορηγούς οι οποίοι με την πολύτιμη συμβολή τους βοήθησαν να γίνει και αυτό του τουρνουά πράξη: << Η Ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης είναι υπόχρεη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρωγούς αυτής της προσπάθειας οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την πιτσαρία ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ, το εστιατόριο ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΒΟΥΡΑ, το ταχυφαγείο JOHNYS, την καφετέρια LIBRO, την καφετέρια ΦΡΟΥΡΙΟ, το ταχυφαγείο  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ, τη ταβέρνα ΤΣΙΚΑΛΙ, τη ταβέρνα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ, το ταχυφαγείο ΠΕΠΑ, το ψητοπωλείο ΣΕΣΟΥΛΑ, το HOMES, την καφετέρια ΑΚ, τον ΚΑΡΑΚΙΚΕ, το KUBRICK,την καφετέρια BARISTAS την πιτσαρία PIZZA FUN, το ΑSK-TRANS αλλά και τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ. Τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους.>>

 

Η ειδικότητα επίσης ευχήθηκ, μέσα από της σελίδας της στο facebook περαστικά και στον φοιτητή Παναγιώτη Αθανασόπουλο ο οποίος είχε άσχημο πέσιμο κατά τη διάρκεια αγώνα:

<<Να ευχηθούμε περαστικά στον Παναγιώτη Αθανασόπουλο!! Του ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα και σιδερένιος στα γήπεδα !!!

Με εκτίμηση,
Ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης ΤΕΦΑΑ Τρικάλων!>>

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης