Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εποικοδομητική συνεργασία Δημάρχου Τρικκαίων – Ομοσπονδίας ΕΒΕ

ΤΟΠΙΚΑ29.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ακρως εποικοδομητική η συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων με μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στο Δημαρχείο Τρικκαίων.

Ο κ. Σακκάς υποδέχθηκε τον πρόεδρο κ. Βαγγ. Αγγελάκη και τα μέλη κ. Χρ. Γκαραγκούνη, Α. Τζάνη, Δημ. Κόκκα, Β. Καραλής, καθώς και η κ. Β. Οικονόμου. Τα βασικά θέματα συζήτησης αφορούσαν στην ενίσχυση και εδραίωση της συνεργασίας, τη λειτουργία της αγοράς, τον Μύλο των Ξωτικών, αλλά και προβλήματα συγκεκριμένων κλάδων.

Ο διάλογος διήρκησε αρκετή ώρα και τα θέματα προσεγγίστηκαν από πολλές πλευρές, στο πλαίσιο των δεδομένων της ενίσχυσης της συνεργασίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης