Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επουλώνονται οι πληγές στο 30ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ24.11.2023 | 4:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις πληγές που άφησε πίσω της η θεομηνία σε σχολικά κτίρια προσπαθεί να επουλώσει ο Δήμος Τρικκαίων. Στόχος να επιστρέψουν στην κανονικότητα εκπαιδευτικοί και μαθητές και να λειτουργήσουν κανονικά και με ασφάλεια τα σχολεία.

Σε μεγάλης έκτασης ανακατασκευή και επιδιόρθωση ζημιών προχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων για το διδακτήριο του 30ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων, που επλήγη από τον Daniel. Το κτήριο, στο τέλος της οδού Κατσιμήδου, απέναντι από το 9ο Δημοτικό Σχολείο, υπέστη σοβαρές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023.
Αμεσα ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε όλη τη διαδικασία, για να παραδοθεί πλήρως αναμορφωμένο στα νήπια που φοιτούν στο σχολείο. Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς και οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Γιώργος Καταβούτας επισκέφθηκαν το σχολείο την Παρασκευή, βλέποντας όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν: νέος καυστήρας, νέος λέβητας, ελαιοχρωματισμός, νέος εξοπλισμός στην κουζίνα, νέες πόρτες.
Ο κ. Σακκάς τόνισε ότι ο Δήμος στέκεται αρωγός σε κάθε πολίτη που επλήγη και ακόμη περισσότερο, στις εκπαιδευτικές υποδομές. Τα νήπια της περιοχής, τόνισε, μπορούν το αμέσως επόμενο διάστημα να επανέλθουν στο σχολείο τους και να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.
Απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες και η σχετική καθαριότητα και το σχολείο σύντομα θα επαναλειτουργήσει.
Παρέστη, επίσης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρ. Τρικάλης και η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Θεοδώρα Ιτσιου, και από τον Δήμο Τρικκαίων επίσης ο προϊστάμενος του τμήματος Παιδείας κ. Νικ. Μπατατέγας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης