Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

‘Ερχεται για νίκη η Παναχαική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.03.2021 | 12:18 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στην πρεμιέρα του β’ γύρου, οι «κοκκινόμαυροι» θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα, με μοναδικό στόχο να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, που θα τους εδραιώσει αφενός στην πρώτη εξάδα και αφετέρου στις πρώτες θέσεις της Super League 2.
Με όπλο τη σούπερ ψυχολογία, η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου κρατάει χαμηλούς τόνους και ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης. H Παναχαϊκή θέλει να ξεκινήσει το δεύτερο γύρο έτσι όπως έκλεισε τον πρώτο, σ’ ένα παιχνίδι που χρειάζεται αρκετή προσοχή.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) του Νίκου Μασούρα, ο οποίος μαζί με τους Νίκο Κουσκουνά και Δήμο Κόκα θα παραμείνουν στην Πάτρα, ώστε να ακολουθήσουν θεραπευτικές αγωγές. Ο τιμωρημένος Γιώργος Μουστακόπουλος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή παρότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας.
Η αποστολή της ομάδας της Πάτρας αποτελείται από τους Κολοβούρη, Σούλη, Μαρκοπουλιώτη, Πατάπη, Πλιάτσικα, Larrea, Πάνο, Αποστολόπουλο, Μπελεζάκη, Σταμόπουλο, Bruce, Αργυρόπουλο, Ανάκογλου, Παπαδόπουλο, Γιούση, Σκεπετάρη, Cerrutti, Batrovic, Μικέ, Αραβίδη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή