Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Έρχονται νέα σκαψίματα στην πόλη

ΤΟΠΙΚΑ23.05.2024 | 1:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέα ταλαιπωρία αναμένεται να υποστούν τις επόμενες ημέρες οι Τρικαλινοί, και αυτό γιατί στελέχη της ΔΕΗ θα έχουν συνάντηση με την δημοτική αρχή και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων προκειμένου να οριστικοποιηθεί το νέο πλάνο σκάψιμο των δρόμων.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο διευθύνων σύμβουλος της E-Trikala Οδυσσέας Ράπτης, ο οποίος τόνισε πως «Η ΔΕΗ έχει μπει στο χώρο της ευρυζωνικότητας, θέλει άμεσα να στήσει δίκτυο οπτικών ινών στην πόλη και θα έχει μια συνάντηση αύριο ο εργολάβος με τη δημοτική αρχή ώστε να συνεννοηθούμε πώς θα γίνει η παρέμβαση.

Δεν θα σκαφτεί η πόλη σε σημεία που έχει γίνει η ανάπλαση, θα επιλεγεί άλλος τρόπος εκεί. Πάλι καλά που αποφάσισαν τώρα να κάνουν το έργο αυτό, γιατί αν είχε ήδη ασφαλτοστρωθεί μεγάλο μέρος της πόλης και είχαν γίνει οι αναπλάσεις, θα είχαμε πρόβλημα.

Θα μας δείξει αύριο το σχέδιο ο εργολάβος ώστε να έχουμε συνεργασία για το πού και πότε θα γίνουν οι εργασίες, δείχνουν πολύ καλή διάθεση συνεργασίας πάντως ως τώρα. Από το κράτος υπάρχει τιμή αποκατάστασης για το σκάψιμο στις οδούς με 5 ευρώ το μέτρο, αυτή είναι η αποζημίωση προς το Δήμο Τρικκαίων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης