Τρίτη 26.01.2021 | Εορτάζουν: Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια

Εργασίες για τη δεύτερη υπερυψωμένη διάβαση στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ23.09.2020 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες και ειδικά τους/τις οδηγούς, να είναι προσεκτικοί το επόμενο διάστημα στη διασταύρωση των οδών Βούλγαρη και Μαυροκορδάτου. Στο σημείο εκείνο κατασκευάζεται η δεύτερη υπερυψωμένη διάβαση, βάσει του σχεδιασμού του Δήμου Τρικκαίων. Η διάβαση θα εξυπηρετεί διπλά: τόσο τους μαθητές και τα μαθήτριες για την προσέλευση – αποχώρησή τους από τα 5ο και 31ο Δημοτικά Σχολεία, όσο και τους/τις οδηγούς.
Με τη διάβαση αυτή, όπως και με τις άλλες τρεις, ο Δήμος Τρικκαίων συμπληρώνει παλαιότερες παρεμβάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες, όπως τα κάγκελα προφύλαξης έξω από κεντρικές εισόδους σχολείων, τις συνεχείς διαγραμμίσεις διαβάσεων και άλλα, πρόσθετα μέτρα, όπου κατά περίπτωση κρίνεται απαραίτητο.
Η πρώτη διάβαση ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, στο Ριζαριό, και έπονται, μία στο Μεγαλοχώρι και μία στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μονής.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop