Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μουσικής & live performance στο Μουσείο Τσιτσάνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ04.07.2018 | 8:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα η Synthstrom Audible,  πραγματοποιεί μία μοναδική “hands on” παρουσίαση του Deluge, ένα all-in-one εργαλείο για μουσική σύνθεση και live performance.

Κατασκευασμένο στην Νέα Ζηλανδία, το Deluge είναι stand-alone synthesizer, sampler & sequencer σχεδιασμένο για δημιουργία, performance αλλά και τον αυτοσχεδιασμό στην ηλεκτρονική μουσική.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με την αναλυτική περιγραφή του εργαλείου, ενώ στο δεύτερο μέρος οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με τις λειτουργίες του εξοπλισμού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η παρουσίαση θα διεξαχθεί στα αγγλικά από τον Ian Jorgensen – Project Manager της Synthstrom Audible, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη.

Την ίδια μέρα,  στις 9 το βράδυ στο μικρό θεατράκι στο ποτάμι πίσω από το Μουσείο θα ακολουθήσει live performance από τον Ian Jorgensen και τη Marika Pratley με μουσικές που ξεκινούν από HIP – HOP & VAPORWAVE και φτάνουν μέχρι  AMBIENTNOISE.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ