Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Εργοτάξιο το γήπεδο Μπάρας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ02.08.2019 | 1:11 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Εργοτάξιο θυμίζει το γήπεδο της Μπάρας καθώς κλιμάκια του Δήμου Τρικκαίων φτιάχνουν τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τα αποδυτήρια της ομάδας

Εντός του αγωνιστικού χώρου προστίθεται αυτόματος ποτισμός και στα αποδύτηρια γίνονται οι απαραίτητες εργασίες βαψίματος ώστε όλο το γήπεδο της Μπάρας να είναι έτοιμο για την καινούργια σεζόν που βρίσκει την ομάδα του Αχιλλέα Μπάρας στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Στο γήπεδο βρήκαμε και τον πρόεδρο της ομάδας τον Κύριο Κώστα Παπαγιάννη ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:

Τα ”τρωκτικά” διώχτηκαν και η υποδομή και οι εργασίες ξεκινούν από το μηδέν ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για την νέα σεζόν για το καινούργιο ξεκίνημα του Αχιλλέα Μπάρας.

Αναλάβαμε την ομάδα που στο παρελθόν είχε πολλές ατασθαλίες και προσπαθούμε να την ξαναφτιάξουμε από το μηδέν και πρωταρχικός μας στόχος η εγκατάσταση αυτόματου ποτισμού στο γήπεδο και η συντήρηση των αποδυτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο για την ομάδα του Αχιλλέα Μπάρας και για της Ακαδημίες του όσο και για τις φιλοξενούμενες ομάδες που θα αγωνιστούν στο γήπεδο μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Τρικκαίων κύριο Δημήτρη Παπαστεργίου τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο τον κύριο Άκη Αναστασίου  τον κ. Γιάννη Κωτούλα και τους  υπεύθυνους φορείς για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια στην αναμόρφωση του γηπέδου της Μπάρας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή