Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εθελοντική αιμοδοσία της Μονής Βατοπεδίου για το ΓΝΤ

ΤΟΠΙΚΑ01.06.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κλιμάκιο του Γ.Ν. Τρικάλων αποτελούμενο από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου Κων/νο τους ιατρούς κ. Τσουρβάκα Στέφανο, Δ/ντή Ορθοπεδικής, Λάσχο Βασίλειο, Δ/ντή Καρδιολόγο καθώς και από τους νοσηλευτές κ.Καλύβα Κων/νο, κ.Πατραμάνη Αθανάσιο & κ. Κατσακιώρη Φώτιο μετέβη κατά το χρονικό διάστημα από 27-5-24 έως 31-5-24 στην Ι.Μ.Μ Βατοπεδίου, προκειμένου να συμμετάσχει σε εθελοντική αιμοδοσία των μοναχών & εργαζομένων στην συγκεκριμένη Μονή. Η εξόρμηση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση τόσο των μοναχών όσο και των εργαζομένων στην Ιερά Μονή ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός (125) μονάδων αίματος που θα καλύψουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του Γ.Ν. Τρικάλων σε αίμα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης