Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εθελοντική αιμοδοσία

ΤΟΠΙΚΑ14.02.2023 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 από 09:00 – 13:00:

– στη Λαμία, στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας

– στα Τρίκαλα, στο ΤΕΦΑΑ

Η δράση μας αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί από το σύνολο της ακαδημαϊκής μας κοινότητας και όχι μόνο από το διοικητικό προσωπικό.

Λόγω του φονικού σεισμού στην Τουρκία και στη Συρία, οι ανάγκες για αίμα είναι  τεράστιες, γι’ αυτό καλούμε όλους τους/τις συνάδελφους-ισσες, φοιτητές-τριες, διδάσκοντες-ουσες, εφόσον είναι ικανοί για αιμοδοσία, να συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Το αίμα είναι το βασικότερο συστατικό της ζωής και μόνη πηγή του είναι ο συνάνθρωπος! Θα ακολουθήσει παρόμοια δράση τον Μάρτιο στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το email sdp-ds@uth.gr

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης