Κυριακή 14.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας

ΤΟΠΙΚΑ14.06.2019 | 6:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, τίμησαν σήμερα υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, αλλά και φίλοι, καθώς προσήλθαν στο διοικητήριο της Π.Ε. Τρικάλων σε εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Οι συνάδελφοι προσήλθαν στην καθιερωμένη πλέον εθελοντική αιμοδοσία, η οποία έχει γίνει θεσμός και αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία . Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα τιμής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία και να τους συγχαρούμε για το έργο που επιτελούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων του οποίου προΐσταται η κ. Δήμητρα Αγορίτσα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  Σ.Υ.Π.Ε.Τ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης