Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εθελοντικό καθαρισμός στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ15.04.2024 | 5:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εθελοντικός καθαρισμός στην Καλαμπάκα στα πλαίσια της εκστρατείας Let’s do it Greece 2024 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί.

Από το Δημαρχείο της Καλαμπάκας εθελοντές σε συνεργασία με την «Πράσινη Κιβωτό» κατευθύνθηκαν σε διάφορα σημεία της περιοχής για τον καθαρισμό τους.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος «Σήμερα δώσαμε ως κοινωνία ισχυρό παρών στην εθελοντική δράση “Let’s do it” που υλοποιείται ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα. Μαζί με την “Πράσινη Κιβωτό” και τους εθελοντές ενώσαμε δυνάμεις και καθαρίσαμε τον περιφερειακό και μονοπάτια των Μετεώρων. Ενισχύουμε τον εθελοντισμό, αλλάζουμε νοοτροπία και με σύμμαχο τους πολίτες αγαπάμε και προστατεύουμε το κοινό μας σπίτι το περιβάλλον».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης