Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εθιμοτυπική επίσκεψη αλλά με ουσία του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων στον Δήμαρχο Μετεώρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.02.2024 | 3:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο πραγματοποίησαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ Δημητρίου, μαζί με τον ταμία Ευθύμιο Σπύρου με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Έτυχαν θερμής υποδοχής από το Δήμαρχο ενώ κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν απόψεις σε τρέχοντα θέματα πολιτιστικών δράσεων που πρόκειται να οργανώσει το Σωματείο.

Στην ουσιαστική συνάντηση τους παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού  κ. Ευαγγελία (Λίλα) Μπαντέκα-Νάνη.

Τέλος ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τον χρόνο που τους αφιέρωσε και του ευχήθηκαν καλή δύναμη και να έχει αδιάλειπτη την ευλογία του Θεού στα νέα ευθυνοφόρα καθήκοντά του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης