Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος. Ο Σεβασμιώτος συναντήθηκε με το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς επίσης και με παράγοντες του Δήμου.

Συνοδευόμενος από τον σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Τρικκαίων κ. Γιάννη Φλόκα και παρούσης της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Αλεστά, ο Μητροπολίτης με το μέγιστο ιεραποστολικό έργο, συνομίλησε για τρέχοντα θέματα. Ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε εν τάχει τα θέματα αλλαγής της νοοτροπίας σε ζητήματα καίρια για τον Δήμο, με όφελος στους πολίτες. Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε και στο έργο της Μητρόπολης σε μια χώρα με πολύ μεγάλο αριθμό Μουσουλμάνων και Καθολικών, στις υπάρχουσες δυσκολίες και στην αισιοδοξία για τη συνέχιση της βελτίωσης της κατάστασης σε υλικό επίπεδο, για τους πιστούς, τους κληρικούς και τη μητρόπολη γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων για την πρόσφατη συνδρομή του σε αποστολή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε το τοπικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Ακολούθως ο κ. Αλέξανδρος ενημερώθηκε για το Smart Trikala και τις δράσεις του από τον ειδικό σύμβουλο Τύπου κ. Θανάση Μιχαλάκη, ενώ ξεναγήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη και στο δίδυμο οθωμανικό λουτρό.

" /> Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο από τον Μητροπολίτη Νιγηρίας - Η ΕΡΕΥΝΑ
Τετάρτη 30.11.2022 | Εορτάζουν: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδριάνα, Ανδρούλα, Ανδριανή, Αντριάννα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο από τον Μητροπολίτη Νιγηρίας

ΤΟΠΙΚΑ02.07.2018 | 4:23 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος. Ο Σεβασμιώτος συναντήθηκε με το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς επίσης και με παράγοντες του Δήμου.

Συνοδευόμενος από τον σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Τρικκαίων κ. Γιάννη Φλόκα και παρούσης της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Αλεστά, ο Μητροπολίτης με το μέγιστο ιεραποστολικό έργο, συνομίλησε για τρέχοντα θέματα. Ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε εν τάχει τα θέματα αλλαγής της νοοτροπίας σε ζητήματα καίρια για τον Δήμο, με όφελος στους πολίτες. Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε και στο έργο της Μητρόπολης σε μια χώρα με πολύ μεγάλο αριθμό Μουσουλμάνων και Καθολικών, στις υπάρχουσες δυσκολίες και στην αισιοδοξία για τη συνέχιση της βελτίωσης της κατάστασης σε υλικό επίπεδο, για τους πιστούς, τους κληρικούς και τη μητρόπολη γενικότερα.
Στο πλαίσιο αυτό, ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων για την πρόσφατη συνδρομή του σε αποστολή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε το τοπικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Ακολούθως ο κ. Αλέξανδρος ενημερώθηκε για το Smart Trikala και τις δράσεις του από τον ειδικό σύμβουλο Τύπου κ. Θανάση Μιχαλάκη, ενώ ξεναγήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη και στο δίδυμο οθωμανικό λουτρό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης