Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Εθιμοτυπική επίσκεψη του διοικητή της 5ης ΥΠΕ

ΤΟΠΙΚΑ18.12.2019 | 4:20 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Την πόλη των Τρικάλων επισκέφτηκε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης. Ο κ. Σερέτης, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Ηλία Τσιαούση επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Επρόκειτο για μια ανεπίσημη συνάντηση με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΤ κ. Πλατογιάννη, προκειμένου να συζητηθούν καίρια ζητήματα που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και με εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Όπως ανέφερε ο κ. Πλατογιάννης, το πνεύμα της συνάντησης δεν ήταν τέτοιο ώστε να συζητηθούν σοβαρά ζητήματα του Νοσοκομείου, που ταλανίζουν εδώ και καιρό τη λειτουργία του.

Ένα από αυτά βέβαια η απουσία Διοίκησης. Κάτι που σημαίνει ότι με τα καθήκοντα επιβαρύνεται ο κ. Πλατογιάννης μαζί με τις υψηλές απαιτήσεις μιας κλινικής. Από τη συνάντηση δεν προέκυψε όπως μας ανέφερε ο κ. Πλατογιάννης και τίποτα νεότερο για τον αξονικό τομογράφο. Έτσι, ο νέος αξονικός ξεκινά να εγκαθίσταται στις 10 Ιανουαρίου και στις 29 Ιανουαρίου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία με βάση τη σύμβαση εγκατάστασης.

Μέχρι τότε τα έκτακτα περιστατικά θα παραπέμπονται σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής όπως γίνεται μέχρι σήμερα, παρά τις επισημάνσεις της επικινδυνότητας από πλευράς των γιατρών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης