Τρίτη 27.07.2021 | Εορτάζουν: Παντελεήμων, Παντελεήμωνας, Παντελής, Παντελεήμονας, Παντελάκης, Παντέλος, Παντελίτσα, Παντελίνα, Παντελεούσα

Ετοιμάζεται ο Δήμος Πύλης για τη νέα σχολική χρονιά

ΤΟΠΙΚΑ25.08.2018 | 2:59 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και στο δήμο Πύλης, γίνονται οι εργασίες ανακαίνισης και οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε όλα να είναι έτοιμα, και κάθε σχολείο να έχει διαμορφωμένο ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Όπως στον Παιδικό Σταθμό Πύλης όπου αυτές τις ημέρες εκτελούνται εργασίες γενικής ανακαίνισης, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στον εξωτερικό. Το κόστος των παρεμβάσεων έχει αναλάβει με χρηματοδότηση ο ΟΚΠΑΔ Πύλης ενώ από την πρόοδο των εργασιών, μένουν ελάχιστα να γίνουν ώστε ο χώρος που θα δημιουργηθεί να αποτελέσει μια ζεστή φωλιά για τα πρώτα σχολικά βήματα των παιδιών του δήμου.

Ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος  Μαράβας μαζί με την  Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ κα Γεωργία Καραίσκου μετέβησαν επιτόπου  επιβλέποντας από κοντά τις εργασίες της ανακαίνισης. Ο δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από τη  εξέλιξή τους, τονίζοντας ότι μέλημα του δήμου είναι κάθε σχολείο να έχει τις απαραίτητες υποδομές, ώστε να κάνει πιο εύκολη την παιδαγωγική διαδικασία και να αποτελεί ένα ευχάριστο περιβάλλον φιλοξενίας για τους μαθητές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop