Τρίτη 09.03.2021 | Εορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίων, Αετίνα, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βιβή, Βίβιαν, Ηλιανός, Ιλιάς, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ηλιάννα, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Σμαράγδα, Σμαραγδένια, Σμαραγδή, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδία, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα

Ετοιμάζονται για τις εθνικές εκλογές στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΠΙΚΑ27.05.2019 | 9:23 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Έχοντας ήδη εκτιμήσει σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα, και ενώ ήδη ο πρωθυπουργός κήρυξε εκλογές, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχωρούν στην οργάνωση της τελικής κρίσεως προεκλογική διαδικασία, αυτής των εθνικών εκλογών.

Μιλώντας με τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρο Νταούλα, ανέφερε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών λέγοντας πώς ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερώθηκε ως εκφραστής των προοδευτικών δυνάμεων υπέρ των πολλών ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει στην κατεύθυνση των συνεργιών ανοίγοντας προς όλο τον αντιδεξιό άξονα . Σε ότι αφορά τα διαδικαστικά, άμεσα και μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών σε κεντρικό επίπεδο, θα μπούνε και τα θεμέλια του προεκλογικού αγώνα και σε τοπικό επίπεδο, ενώ όπως τόνισε ήδη το ψηφοδέλτιο στο 50% έχει κλείσει.

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών ο κ. Νταούλας τόνισε ότι παίζουν σημαντικά στοιχεία ρόλο, λέγοντας ότι και οι δημοτικές είναι μεν ένα δείγμα γραφής, στο οποίο όμως παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπικότητα του υποψηφίου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop