Πέμπτη 01.10.2020 | Εορτάζουν: Ανανίας, Νίνος, Θηρεσία, Ρωμανός, Ρωμάνα, Ρωμανή

Ετοιμάζονται για το πανηγύρι στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ13.07.2019 | 1:20 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Προχωράνε οι διαδικασίες σε ότι αφορά την εμποροπανήγυρη του δήμου Πύλης μιας και το φετινό καλοκαίρι, αποτελεί στοίχημα για τη δημοτική αρχή να προσελκύσει περισσότερο κόσμο τη φετινή χρονιά, και να αναπτερώσει το έθιμο που χρόνια τώρα έχει ταυτιστεί με τον Αύγουστο στην περιοχή της Πύλης.

Έτσι στις 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πύλης, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστης έκτασης με σκοπό την εγκατάσταση και τη λειτουργία Λούνα Παρκ.

Η θρησκευτική εμποροπανήγυρη διαρκεί από 20 Αυγούστου εως 23 Αυγούστου 2019, ενώ κατώτατο όριο εκμίσθωσης είναι τα 500 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν τη σχετική άδεια λειτουργίας για Λούνα Παρκ και όσοι έχουν πιστοποιητικά καταλληλόλητας από τον αρμόδιο φορέα. Εννοείται ότι ο επαγγελματίας δεν θα πρέπει να οφείλει στο δήμο, ενώ απαραίτητη είναι η προσκόμιση αφενός ποινικού μητρώου αφετέρου ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Παράλληλα με όλα αυτά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύλλογοι και φορείς σχεδιάζουν τη δική τους παρουσία στο πανηγύρι ώστε να δώσουν μια ιδιαίτερη τοπική χροιά και φέτος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop