Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

«Έτοιμοι για το μεγάλο άλμα μπροστά»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.07.2019 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έτοιμος για «ένα μεγάλο άλμα προς τα μπροστά» είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, με τον συντάκτη του ν’ ακολουθεί τον πρόεδρο της ΝΔ στην πρόσφατη προεκλογική του περιοδεία στον Έβρο.

«Ο 51χρονος πολιτικός, ο οποίος ετοιμάζεται να ηγηθεί της Ελλάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θέλει να δώσει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας και να τη βοηθήσει ν’ αποτινάξει την εικόνα του προβληματικού παιδιού της Ευρώπης, ύστερα από τρία πακέτα βοήθειας από το 2010», αναφέρει χαρακτηριστικά το Reuters, επικαλούμενο τις δημοσκοπήσεις που δίνουν άνετο προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της Κυριακής.

«Το πρώτο πράγμα που είναι απαραίτητο για να τονωθεί η ανάπτυξη της οικονομίας είναι μια σταθερή κυβέρνηση και μια ισχυρή πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή», δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης στο Reuters. Και συνεχίζει: «Εάν μπορέσουμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο – και είμαι πολύ αισιόδοξος γι’ αυτό – νομίζω ότι θα στείλουμε ένα πολύ καθαρό μήνυμα ότι έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια χωρίς μια εκλογική αναμέτρηση να διακόψει τα σχέδιά μας».

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κώστα Παναγόπουλου της Alco, ο οποίος τονίζει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία.

Το Reuters ακολούθησε τον πρόεδρο της ΝΔ στην πρόσφατη περιοδεία του στον Έβρο, υπογραμμίζοντας ότι κάλυψε περισσότερα από 1.100 χιλιόμετρα με αυτοκίνητο και αεροπλάνο μέσα σε 14 ώρες και μεταξύ άλλων επισκέφθηκε στρατιώτες στον Έβρο, στα σύνορα με την Τουρκία, παραγωγούς σκόρδου και μεταξιού στις κοντινές πόλεις, ενώ συνάντησε και οικογένειες σε μια από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας. Ο συντάκτης του κειμένου δηλώνει εντυπωσιασμένος μάλιστα από το γεγονός ότι, παρά το σφιχτό πρόγραμμά του, συνέστησε στον οδηγό του να μην περάσει ούτε μία φορά με κόκκινο φανάρι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop