Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής

ΤΟΠΙΚΑ15.12.2018 | 3:09 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στον δρόμο της ανακοίνωσης βρίσκεται το τοπικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, όποτε και αν αυτές γίνουν, καθώς φαίνεται να ερρίφθη ο κύβος κατά την συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος.

Σε αυτό θα συμμετέχουν (κατά αλφαβητική σειρά) οι: Φωτεινή Αναστασίου, Γιώργος Ηλιάδης, Χρύσα Ντιντή, Γιώργος Οικονόμου, Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και Κώστας Φαμίσης.

Τα ονόματα είχαν γίνει γνωστά από το προηγούμενο διάστημα και πλέον έχουν πάρει το δρόμο προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνεδριάζει σήμερα και θα ασχοληθεί και με το θέμα των ψηφοδελτίων.

Βέβαια, το ψηφοδέλτιο των Τρικάλων, και όχι μόνο, τελεί υπό την αίρεση του τι θα γίνει με την ΔΗΜΑΡ, καθώς οι τόνοι έχουν ανέβει και έχει ανοίξει το ενδεχόμενο, ακόμη και για αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής. Αν και αυτό που βγαίνει από τη ΔΗΜΑΡ είναι πως το όλο θέμα έχει να κάνει με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, όλα δείχνουν πως το μείζον θέμα είναι η συμμετοχή του Θ. Θεοχαρόπουλου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, το οποίο φαίνεται να οδεύει στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

Βέβαια, η λογική λέει ότι με κάποιο τρόπο θα λυθεί το θέμα, αλλά όσον αφορά τα Τρίκαλα, αυτό επηρεάζει την υποψηφιότητα της κ. Αναστασίου, που προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ.

Όπως και να έχει είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ακόμη και σήμερα ανακοινώσεις, για το τοπικό ψηφοδέλτιο, μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το οποίο θα είναι από τα λίγα (αν όχι το μόνο) που θα ανακοινωθεί ολόκληρο.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης