Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης

Ετοιμότητα για την κακοκαιρία στην Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ04.09.2023 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την άμεση συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, λόγω της επιδείνωσης του καιρού, θέλοντας να αξιολογηθεί η ετοιμότητα όλων των φορέων για την αντιμετώπιση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και στο επίκεντρο βρέθηκε η επαναβεβαίωση του προγραμματισμού που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα και η υλοποίηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι θωρακισμένη απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που δύναται να εκδηλωθούν στην περιοχή μας, ενώ είναι πανέτοιμη για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μπορεί να προκύψουν. Παράλληλα επισήμανε και το σχέδιο «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» που έχει επικαιροποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Σκοπός της σύσκεψης ήταν να επιβεβαιώσουμε το επίπεδο ετοιμότητας των φορέων λόγω της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και να συντονιστούμε ως προς συγκεκριμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός, με αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, με κύριο στόχο την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.

Πλην το Χρήστου Μιχαλάκη το παρών στη σύσκεψη έδωσαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μπουτίνας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτριος Μήτραινας, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, ο Διοικητής της ΔΙΠΥΝ Τρικάλων Πύραρχος Ευάγγελος Τσιορλίδας, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαμπάκας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Προϊστάμενος ΔΕΔΔΗΕ Βαϊος Μπεχλιβάνος και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Τρικάλων Στέφανος Φωλίνας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης