Σάββατο 23.01.2021 | Εορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Διονύσης, Νιόνιος, Νύσης, Ντένης, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Σίσσυ, Ντενίζ

Ευαγγέλου: «’Εφυγα λόγω της συμπεριφοράς των παραγόντων»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.11.2019 | 12:08 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Σπύρος Ευαγγέλου μέσω προσωπικής δήλωσης ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των Μετεώρων υπογραμμίζοντας ότι αυτό έγινε λόγω συμπεριφορών παραγόντων μελών της διοίκησης

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Ο χαρακτήρας μου, το ήθος μου αλλά κυρίως η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και την προπονητική δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον πάγκο του Α.Σ. Μετεώρων.

 

Η συμπεριφορά κάποιων παραγόντων-μελών της διοίκησης της ομάδας με οδήγησε στην παραίτηση μου. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους κ. ΒΑΒΙΤΣΑ Κων/νο και κ. ΒΑΒΙΤΣΑ Γεώργιο που με έφεραν στην ομάδα και για την στήριξη τους στο πρόσωπο μου μέχρι τελευταία στιγμή.

 

Οι πράξεις τους δείχνουν ότι πραγματικά αγαπούν τον Α.Σ.Μετέωρα και δίνουν τον δικό τους αγώνα για την σωτηρία της ομάδας. Εύχομαι στους παίκτες να έχουν την υγεία τους και να επιτύχουν τον φετινό στόχο που είναι η παραμονή της ομάδας στην Γ εθνική κατηγορια.

 

Τέλος να ευχαριστήσω, τους δυο συνεργάτες μου ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο ( βοηθός προπονητή-γυμναστής) και ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗ Χάρη (προπονητής τερματοφυλάκων) για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία μαζί τους, αλλά και τους αφανείς ήρωες την φροντιστή της ομάδας κυρία Διαμαντούλα και τον υπεύθυνο γηπέδων κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Χρήστο.

Με εκτίμηση Ευαγγέλου  Σπύρος

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop