Παρασκευή 17.09.2021 | Εορτάζουν: Σοφιανός, Σοφούλης, Σοφία, Σόνια, Σοφιανή, Σόφη, Σοφίνα, Φιφή, Σοφούλα, Σοφίτσα, Σοφάκι, Πίστη, Πίστις, Ελπίδα, Ελπίς, Αγάπιος, Αγάπη, Σοφιάννα, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Αγαθόκλεια, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντής, Παντολεοντία, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας

Αιβάζογλου: «Εμείς ορίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.06.2020 | 9:31 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα Τρίτης. η κρίσιμη γενική συνέλευση των ομάδων της FL υπό το Λεωνίδα Λεουτσάκο

Η συνέλευση είχε αρκετές εντάσεις και διαφωνίες, όσον αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης και τέθηκαν επί τάπητος δύο προτάσεις. Η πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου για Σούπερλιγκ2 δύο ομίλων και υπάρχει και το Plan B δηλαδή να ανέβουν έξι ομάδες από τη FL στη SL2.

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου με μία χειμαρρώδη τοποθέτηση εξήγησε στους συνομιλητές του το πως θα πρέπει να γίνει η πρόταση για την αναδιάρθρωση, τονίζοντας τους παράλληλα το λόγο για τον οποίο το πλάνο των δύο ομίλων θα πέσει ότι και να γίνει στο κενό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Αιβάζογλου:

Θεωρώ ότι πέφτουμε σε νομικό κενό. Πάμε να προτείνουμε μία αναδιάρθρωση που προτείνει τη Football League. H EΠΟ θέλει να κάνουμε ολοκληρωμένη πρόταση που θα λέει πόσοι προβιβάζονται πόσοι υποβιβάζονται σε όλες τις κατηγορίες, αλλιώς δε θα έχει καμία τύχη. Πρόταση από την κορυφή μέχρι το Ερασιτεχνικό. Είμαστε αναγκασμένοι να προτείνουμε και για τις άλλες κατηγορίες. ‘Οπως κάθε Καλοκαίρι η ΕΠΟ κάθεται και κάνει εκλογές. ‘Εχουμε μία προκήρυξη εμείς ως λίγκα και μία η Σούπερλιγκ1.  Αμφότερες οι ενώσεις κοιτάζουν το συμφέρον τους και οι προκηρύξεις πηγαίνουν στην ΕΠΟ. Πέρυσι χάσαμε οριακά για μία ψήφο. Μη μου λέτε ότι δεν ορίζουμε εμείς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς το καθορίζουμε, η ΕΠΟ το ψηφίζει ή το καταψηφίζει. Είμαστε 14 ομάδες στη FL και 12 στη SL2 με κοινό συμφέρον. Ποιος ελέγχει πιο πολλές ενώσεις; Εμείς είμαστε καβάλα.  Αν δεν κάνουμε ολοκληρωμένη αναδιάρθρωση δε γίνεται. ‘Εκανα την ολοκληρωμένη πρότασή μου και την έχω στείλει σε κάποιους προέδρους. Πριν λίγο καιρό την κράζατε αλλά τώρα λέτε ότι αυτή είναι η σωστή πρόταση. Η λίγκα μας είναι μία. Δε θα περνούσε ποτέ αναδιάρθρωση με δύο ομίλους βορρά, νότο. Αν θέλετε να την κάνετε κάντε την αλλά θα πέσει στο κενό. Θα δει η ΕΠΟ την παρανομία και θα πάμε στον κουβά. Πρέπει να συστρατευτούμε για τη Σούπερλιγκ2 , να κάνουμε μία πρόταση που θα συμφέρει και αυτούς, ανεβάζοντας όσους παραπάνω γίνεται. Η πρότασή μου είναι γραμμένη εδώ και δύο μήνες.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop