Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Αιβάζογλου: “Οι μόνες ζημιωμένες είναι οι ΠΑΕ”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.12.2020 | 12:21 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο ΟΦΗ έστειλε επίσημη επιστολή στα μέλη της Super League, με την οποία προτείνει, κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333 χιλιάδες ευρώ μέσω του Solidarity της Uefa, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού (θα αποφασιστεί σε επόμενο Δ.Σ ή εκ περιφοράς το ακριβές ποσό) στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League.

Η Παναχαϊκή, πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση αυτή βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Α.Ο Τρίκαλα Ηλία Αιβάζογλου που από την πλευρά του θεωρεί ότι τη μεγαλύτερη ζημιά όλους αυτούς τους μήνες την έχουν υποστεί οι ΠΑΕ που πληρώνουν συνεχώς δίχως το παραμικρό έσοδο.

Μάλιστα, σε δήλωσή του στην “ΕΡΕΥΝΑ” τόνισε με νόημα:

«Με βρίσκει σύμφωνο η θέση της Παναχαϊκής. Όλους αυτούς τους μήνες οι παίκτες είναι πληρωμένοι, είτε από τις ομάδες, είτε από χρήματα που λαμβάνουν από το κράτος καθώς βρίσκονται σε αναστολή.

Οι μόνες ζημιωμένες είναι οι ΠΑΕ. Τι μας λέει εδώ ο ΟΦΗ; Αυτά που πήραν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και θα έπρεπε να πάρουν και οι υπόλοιπες ΠΑΕ των μικρότερων κατηγοριών, να τα πάρουν οι παίκτες μέσω ΠΣΑΠ;

Γιατί; Για να γλύφει τον ΠΣΑΠ; ή επειδή διοικούν τον ΟΦΗ πρώην παίκτες; Έλεος…»

Η ανακοίνωση της Παναχαικής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 προς απάντηση στην ευγενική πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την καταβολή ποσοστού στις ομάδες της Super League 2 και Football League από το ποσό που θα εισπράξουν οι ΠΑΕ της Super League 1 από το solidarity της UEFA απαντά τα εξής:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δεν επαιτεί. Δεν ζητάει από καμία ΠΑΕ βοήθεια και τόσους μήνες έχει αποδείξει με πλάνο και σωστή δομή πως θα ανταπεξέλθει από τον γολγοθά που βιώνει μαζί με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Λίγκας. Ακόμα όμως και να προχωρήσει η σχετική πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ότι θα γινόταν η οικονομική ενίσχυση μέσω του ΠΣΑΠ υποβαθμίζει ξεκάθαρα όλους τους προέδρους-χρηματοδότες των ΠΑΕ Super League 2-Football League που με νύχια και με δόντια αυτό το διάστημα παλεύουν για να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες τους.

Απαιτούμε την παύση των γελοίων γενναιοδωριών που υποτιμά προκλητικά τον πήχη της νοημοσύνης μας».

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα ο ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ απέστειλε επίσημα μια επιστολή στα μέλη της Super League, με την οποία προτείνει, κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333 χιλιάδες ευρώ μέσω του Solidarity της Uefa, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League για να τους δείξει έμπρακτα ότι είναι δίπλα τους σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειές τους, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών. </p>

Επίσης πρότεινε το ποσό να συγκεντρωθεί στη Super League και να δοθεί στον ΠΣΑΠ, ο οποίος να αποτελέσει τον εγγυητή της πρωτοβουλίας, μοιράζοντας τα χρήματα στα μέλη του.

Παρά το γεγονός ότι και οι ομάδες της Super League εχουν πληγεί οικονομικά από τον Covid19, στον ΟΦΗ σκέφτηκαν να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση επειδή οι ποδοσφαιριστές αυτών των κατηγοριών δεν έχουν το παραμικρό έσοδο εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες.

Μάλιστα, ευελπιστούν φυσικά η πρόταση να γίνει δεκτή από το σύνολο των ομάδων της Super League για να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό τους ποδοσφαιριστές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop