Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Αιβάζογλου: «Νομιμότατη η μεταβίβαση των μετοχών»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ20.03.2020 | 12:43 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σκληρή απάντηση του προέδρου του Α.Ο Τρίκαλα Ηλία Αιβάζογλου στην καταγγελία του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ έγινε  κατόπιν δωροδοκίας του μέλους τη ΕΕΑ κ. Αρκούδη από τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της ομάδας

Εννοείται ότι στον Α.Ο Τρίκαλα δεν παίρνουν στα σοβαρά την εν λόγω καταγγελία που πάει να εμπλέξει την ΕΕΑ με το σύλλογο και θα περιμένουν από τον κ. Παναγόπουλο να βγει να ζητήσει δημόσια συγνώμη, όπως δεσμεύτηκε να πράξει αν δεν ισχύουν τα όσα λέει.

Και φυσικά για την  ΠΑΕ Τρίκαλα ισχύει το γνωστό ρητό: “καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται”. Οπότε έχοντας στα χέρια τους όλα τα έγγραφα που καταδεικνύουν τη νομιμότητα της μεταβίβασης θα κινηθούν αναλόγως κλείνοντας στόματα.

Η απάντηση του Ηλία Αιβάζογλου αναφέρει τα εξής:

“‘Ασχημα τα νέα για τον κορωνοιό. Εκτός από το αναπνευστικό σύστημα προσβάλλει και τα λειτουργικά του εγκεφαλικού κυττάρου, προκαλεί παραισθήσεις, κατασκευάζει εικόνες δωροδοκίας και δωροληψίας και αποθρασύνει πρακτικές διαφημιστικής προβολής πληττόμενων κλάδων ελεύθερων επαγγελματιών. Και για να σοβαρευτούμε τα στοιχεία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ είναι πληρέστατα, νομιμότατα και βρίσκονται στη διάθεση κάθε σοβαρού και ασόβαρου παράγοντα του ποδοσφαίρου.

Εάν συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζιλίκι θα τεθούν στη διάθεση και των αρμόδιων δικαστικών αρχών, όπου θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι διασκεδαστές της κοινής γνώμης”.

 

Η καταγγελία Παναγόπουλου ανέφερε τα εξής:

«Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγόπουλος “πετάει το γάντι” στον πρόεδρο της ΕΕΑ Ν.Τζουλάκη με αίτηση χορήγησης εγγράφων.

Ιδού:

“ΠΡΟΣ
Την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Του Γεωργίου Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρου Αθηνών, ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, Φαβιέρου 47

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα ως έχων άμεσο έννομο συμφέρον λόγω της από 10.2.2020 μηνυτήριας αναφορας μου κατά του μέλους της Επιτροπής σας κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ, κατόπιν των σχετικών αναφορών και σχολίων που έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή “Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΟPEN”, στην ραδιοφωνική εκπομπή “Η ΕΦΕΣΗ ΣΤΟΝ SPORTFM” και στο site “DIKISPORTS”, σχετικά με την ύπαρξη μίας ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE, πιθανότατα της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, ο φάκελος της οποίας στερείται βασικών εγγράφων που απαιτούνταν για την διαδικασία μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών της σε εταιρία συμφερόντων του κ. ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ, η οποία όλως συμπτωματικως έγινε την ημέρα που υπέπεσε στην αντίληψη μου η απόπειρα δωροληψιας του καταγγελθεντος μέλους σας, σας ζητώ να μου κοινοποιησετε αντίγραφο της σχετικής απόφασης σας και προσωπική σας βεβαίωση ως Προέδρου του διοικητικου οργάνου σας περί ύπαρξης ποινικού μητρώου,εγγυητικης επιστολής, ασφαλιστικης και φορολογικής ενημερότητας, καθώς και ανυπαρξίας οποιασδήποτε αίτησης από άλλο πρόσωπο κατά της απόφασης σας που ενέκρινε την μεταβίβαση της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Εξυπακούεται οτι σε περίπτωση που οι σχετικές δημοσιογραφικες πληροφορίες αποδειχθεί οτι δεν ευσταθούν και εφόσον δεν στοιχειοθετειται η αναφορά μου κατά του μέλους σας, θα ζητήσω, μέσω της ίδιας εκπομπής, δημοσίως συγγνώμη και από τον κ. ΑΡΚΟΥΔΗ, κι από Σας.

ΑΘΗΝΑ 19.3.2020

Με δικηγορική τιμή
Ο ΑΙΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ»

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης