Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Ευρεία σύσκεψη για τα αδέσποτα στον Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ19.09.2019 | 3:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ευρεία σύσκεψη έγινε χθες στο χώρο του Δημαρχείου για το θέμα «Δημιουργία Νέου Καταφυγίου για τα Αδέσποτα Ζώα του Δήμου Μετεώρων».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κόττης Δημήτριος, Προϊστάμενοι των Τεχνικών Υπηρεσιών και η Προϊσταμένη του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συζητήθηκαν, αναλύθηκαν και αποφασίστηκαν όλες οι προτεραιότητες για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ||».

 

Συνάντηση Δημάρχου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλεινοβού.

Ο Πρόεδρος του χωριού κ. Πίσπας Γεώργιος και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γραββάνη Χρύσα ανέφεραν τα προβλήματα για τα οποία είναι ενήμερος και ο κ. Μπαντανίκας Νικόλαος και ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα επιλυθούν.

Μερικά από τα θέματα συζήτησης ήταν η καθαριότητα και ο καλλωπισμός, το βάψιμο του Κοινοτικού Γραφείου, η διάνοιξη αγροτικών δρόμων καθώς και μονοπατιών και η συντήρηση της παλιάς γέφυρας στον Άγιο Γεώργιο.

 

Ενημέρωση για μουσεία

Ο Δήμος Μετεώρων θέλοντας να ενημερώσει το κοινό για την αλλαγή στο ωράριο των Μουσείων του Δήμου, επισημαίνει ότι για τους υπαλλήλους που απασχολούνται στα Μουσεία με σύμβαση 8μήνου μέσο προγράμματος του ΟΑΕΔ προβλέπεται πενθήμερη πρωινή εργασία και όχι το Σαββατοκύριακο. Εάν στο χώρο που θα τοποθετηθούν το μόνιμο προσωπικό δουλεύει και Σαββατοκύριακο με τις ανάλογες αποδοχές που του αντιστοιχούν, τότε μπορούν να εργαστούν μόνο Σάββατο το οποίο αντιστοιχεί σε μία μέρα ρεπό μέσα στην εβδομάδα. Κυριακές και αργίες απαγορεύονται από την σύμβασή τους. Παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να δώσει άμεση και μόνιμη λύση στο θέμα της στελέχωσης των Μουσείων του Δήμου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020