Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Εξαιρετική βραδιά θεατρικής και λογοτεχνικής μνήμης για το ‘21

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ25.06.2021 | 8:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στιγμές λογοτεχνικής και θεατρικής μοναδικότητας, ανέδειξε το Θεατρικό Αναλόγιο του δημοτικού θεάτρου Τρικάλων. στον πανέμορφο χώρο στο θεατράκι του Ληθαίου, το Αναλόγιο με τίτλο «Ω! φιλτάτη πατρίς», απέδωσε με κείμενα, το κλίμα και τις σκέψεις αγωνιστών του 21.

Η εκδήλωση, όπως τόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, Σοφία Αλεστά, ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και μάλιστα πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εκτέλεσης του Ρήγα Φεραίου, με τα μηνύματά του να είναι πάντα επίκαιρα. Τόνισε, δε, ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» του Δήμου Τρικκαίων.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου καλωσόρισε τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές που βρήκαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σημαντική για την επέτειο εκδήλωση με θεατρική απόδοση. Οι ηθοποιοί Βίκυ Ιακωβάκη, Δημήτρης Αλεξιάδης και Αλέξανδρος Βερώνης απέδωσαν τα κείμενα για το ’21 με θεατρική απόδοση και σκηνικό.
Παρέστη ο πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης Λάππας, ο Διοικητής της ΣΜΥ, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης και ο τ. αντιδήμαρχος Τ. Παζαΐτης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης