Δευτέρα 18.01.2021 | Εορτάζουν: Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος, Σάκης, Θάνος, Θανάσος, Θανασάκης, Σούλης, Αθανασία, Νάσια, Νάνσυ, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Σούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεόδουλη

Έξι νέα κρούσματα στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ30.12.2020 | 6:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έξι νέα κρούσματα Covid 19 καταγράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, επιστρέφοντας πάλι σε μονοψήφια νούμερα. Στην υπόλοιπη Θεσσαλία 13 κρούσματα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Καρδίτσας, 28 στην Π.Ε. Λάρισας και 19 στην Π.Ε. Μαγνησίας.

Να σημειωθεί πως εμβολιάστηκε για τον Covid-19 ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης στο Εμβολιαστικό Κέντρο του ΠΓΝ Λάρισας. Μετά τον εμβολιασμό του δήλωσε πως «Είναι ιδιαίτερο σημαντικό το ότι οι επιστήμονες έδωσαν στην ανθρωπότητα το μεγαλύτερο όπλο αντιμετώπισης της πανδημίας απέναντι στο Covid-19. Πρέπει όλοι μας να εμβολιαστούμε για να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και να επιστρέψει η χώρα και η οικονομία στην κανονικότητα. Ο δρόμος όμως είναι ακόμη μακρύς και επίπονος για να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Η αρχή έγινε.

Πρέπει όμως παράλληλα να πειθαρχούμε και να τηρούμε όλοι μας τα μέτρα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία και να ακολουθούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας σεβόμενοι τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop