Τρίτη 09.03.2021 | Εορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίων, Αετίνα, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βιβή, Βίβιαν, Ηλιανός, Ιλιάς, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ηλιάννα, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Σμαράγδα, Σμαραγδένια, Σμαραγδή, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδία, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα

Εξι ομάδες για τα τέσσερα εισιτήρια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ09.05.2019 | 1:25 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της Γ΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες 6 αγωνιστικές με τη δύναμη και το πάθος να ξεχωρίζουν και το σκορ να μην έχει τόση σημασία για τις ομάδες. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και τα σωματεία προσπαθούν να λειτουργούν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Και το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας έχει χωριστεί σε 2 ομίλους. Ο κάθε όμιλος έχει 8 ομάδες από τους οποίους ανεβαίνουν δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής.

Για τον πρώτο όμιλο τρεις ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Β΄ κατηγορία. Παλαιόπυργος, Συνοικία Σαραγίων και Άγιοι Απόστολοι διεκδικούν άνοδο και το πρωτάθλημα και ο προβιβασμός θα ξεκαθαρίσει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στο δεύτερο όμιλο τώρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς Αχιλλέας Γενεσίου και Πρόδρομος διαθέτουν ποιοτικά ρόστερ που έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τα δεδομένα της κατηγορίας. Από κοντά και ο Άγιαξ Ασπροκλησιάς που μπορεί να γίνει επικίνδυνος και να μπει σφήνα στις δύο αυτές ομάδες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ΟΜΙΛΟΣ

1. ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ 15
2. ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΣΑΡΑΓΙΩΝ 13
3. ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ 13
4. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 6
5. ΔΙΑΛΕΧΤΟ 4
6. ΔΙΑΜΑΝΤΙ 2001 3
7. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1
8. ΠΑΤΟΥΛΙΑ 0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

1. ΓΕΝΕΣΙ 12
2. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 12
3. ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ 9
4. ΜΠΕΛΕΤΣΙ 4
5. ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΑ 1
6. ΦΩΤΑΔΑ 0
7. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 0
8. ΛΙΛΗ 0

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop