Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Εξιτήριο έλαβε ο Μίκης Θεοδωράκης

ΕΛΛΑΔΑ07.08.2018 | 5:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εξιτήριο έλαβε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου νοσηλευόταν λόγω καρδιακού επεισοδίου που υπέστη την περασμένη Παρασκευή.

Αρχικώς έγινε εισαγωγή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για 24 ώρες και αφού έλαβε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή συνέχισε τη νοσηλεία του σε θάλαμο για τρεις ημέρες.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει τα εξής:

«Αθήνα, 07 Αυγούστου 2018 – Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης έλαβε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με σαφή βελτίωση της υγείας του. Ο κος Θεοδωράκης είχε εισαχθεί την Παρασκευή, 3/8, στις 11:19 μμ, μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο  άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια, εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμεινε για 24 ώρες, αναταχθείς σε φλεβοκομβικό ρυθμό, υπό φαρμακευτική αγωγή. Το μεσημέρι της επομένης εξήλθε της μονάδας και μεταφέρθηκε στο θάλαμο, όπου παρέμεινε επί τριημέρω».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης