Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Εξόρμηση από την Φήκη στην Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ16.06.2018 | 1:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια πανέμορφη εξόρμηση διοργάνωσαν το εκκλησιαστικό συμβούλιο και οι γυναίκες της Φήκης, στις 30 και 31 Μαΐου με προορισμό την Ουρανούπολη Χαλκιδικής.

Η εκδρομή έγινε σε συνεργασία με τον δήμο Πύλης αφού την μεταφορά χρηματοδότησε ο δήμος και συγκεκριμένα ο ΟΚΠΑΔ του δήμου Πύλης, πραγματοποιήθηκε δε από το τουριστικό γραφείο Κωτούλας tours.

Επισκεφθήκαν την Ι.Μ. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Ι.Μ. του Αγίου Αρσενίου στα Ορμύλια Χαλκιδικής και έκαναν τον γυρο του αγ. ορους με καραβάκι μιας και δεν επιτρέπεται γυναίκες να πλησιάζουν ούτε την ακτή στα 500 μέτρα.

Ζήσαμε στιγμές δέους και συγκίνησης εν πλω στο γύρο του αγίου Όρους. Μας επισκέφτηκαν μοναχοί από την Μονή Σίμωνος Πέτρου με προσκυνήματα όπως: τμήμα του αριστερού χεριού της Μαρίας Μαγδαληνής, τμήμα του Τιμίου Σταυρού, οστό της Αγίας Άννης, του Αγίου Παντελεήμονα και του Αγίου Τρύφωνα.

Αποκομίσαμε πολλές εντυπώσεις και ανάταση ψυχής..

Τις κυρίες συνόδευσαν από την πλευρά του Δήμου η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Καραϊσκου Γεωργία και η γραμματέας του Δημαρχου Γιαννοτάκη Μάνη αφού η ίδια έλκει την καταγωγή της από την Φήκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης