Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ

Ευχαριστήριο01.02.2022 | 4:07 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Επ’ ευκαιρία της νοσηλείας μου στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως κι από καρδιάς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ Παθολογικής Κλινικής για τη βοήθειά τους στην αποθεραπεία μου.
Η πολυήμερη παραμονή μου στην Β΄ Παθολογική Κλινική μού έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω εκ του «σύνεγγυς» τον κοπιώδη και εξαντλητικό αγώνα του προσωπικού που σε δύσκολες έως πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες (Κορωνοϊός γαρ) επιδεικνύει έμπρακτα την ανθρωπιά, την υπομονή και την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση που το διακρίνει. Αγνοώντας την σωματική και ψυχική κόπωση και φθορά βρίσκονται με καρτερικότητα δίπλα στον πάσχοντα ασθενή. Γι’ αυτό αξίζουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μου.
Η διακονία που μού προσέφεραν αλλά και η όλη στάση – συμπεριφορά τους προς όλους τους ασθενείς σαλπίζουν ένα μήνυμα ηχηρό σε όλους. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι εδώ, αντέχει και είναι απαραίτητο. Κι αυτό γιατί οι λειτουργοί του διακατέχονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προσφέροντας ελπίδα και βεβαιότητα πως η ζωή – υγεία των πολιτών είναι «μέγα καλό και πρώτο».
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω: α. Τον διευθυντή της Β΄ Παθολογικής Κλινικής κ. Στέφανο Μυλωνά για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την επιστημονική του επάρκεια και β. Την ιατρό – αιματολόγο κ. Ελένη Γατσά για την καίρια και αποτελεσματική συνδρομή της στην ίασή μου.
Με εκτίμηση,
Ηλίας Γιαννακόπουλος
Φιλόλογος

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης