Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Φαρκαδόνα: Επίσημη πρώτη παρουσία του νέου δημοτικού συμβούλου

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2018 | 8:33 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

«Νέο αίμα» απέκτησε το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, καθώς από την περασμένη Τρίτη και μελλοντικά στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα παρίσταται από τα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο κ. Δήμος Μανιώτης.

Μετά την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του Βάϊου Χριστοδούλου, ο οποίος υπήρξε δημοτικός σύμβουλος, του πρώην επικεφαλής της παράταξης «Ένωση Πολιτών Φαρκαδόνας – Οιχαλίας – Πελινναίων», κ. Κώστα Οικονόμου, τη θέση έλαβε ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος κ. Μανιώτης, ο οποίος ορκίστηκε πρόσφατα και προχθές συμμετείχε επίσημα στην πρώτη για εκείνον συνεδρίαση του Σώματος.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Μανιώτης έλαβε τις ευχές του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, όπως και του συνόλου των μελών του Σώματος για καλή και εποικοδομητική θητεία.

Ωστόσο το δημοτικό συμβούλιο δεν ξέχασε και τον αείμνηστο δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Βάϊο Χριστοδούλου. Ως ένδειξη σε σεβασμού και τιμής στην πολύχρονη παρουσία του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Οιχαλίας και μετέπειτα της Φαρκαδόνας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης