Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Φαρμακευτικός Σύλλογος: Δωρεά υγειονομικού υλικού στην πυροσβεστική

ΤΟΠΙΚΑ29.06.2024 | 8:36 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τρικάλων «Μέλη του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων, συναντήθηκαν με εκπροσώπους του πυροσβεστικού σώματος της Πυροσβεστικής.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος από την πλευρά του έκανε δωρεά απαραίτητου υγειονομικού υλικού στο σώμα, το δε Πυροσβεστικό σώμα, μας έδωσε πολύτιμες οδηγίες για την πρόληψη και ορθή αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί, να είμαστε έτοιμοι, και να έχουμε τους απαραίτητους πυροσβεστήρες.

Άλλωστε το κόστος ενός πυροσβεστήρα περίπου 30-40€ είναι μηδαμινό μπροστά στην αξία του σπιτιού μας ή της επιχείρησης μας…

Ευελπιστούμε σε μία συνεργασία με το σώμα, μιας και οι γνώσεις τους είναι πολύτιμες στην καθημερινότητα μας)

Στη φωτογραφία: Για το Φαρμακευτικό Σύλλογο (Χαρίσης Ιωάννης, πρόεδρος, Λαζαροπούλου Βανέσα – αντιπρόεδρος, Μουργελάς Νίκος, πρόεδρος ΣΥΦΤΑ)

Για το πυροσβεστικό σώμα (Κος Καπλάνης και κος Καραποστόλης)».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης