Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ25.09.2018 | 4:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το μουσικό στέκι ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ διοργανώνει για όγδοη  συνεχόμενη χρονιά φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων στις 5,6 και 7 Οκτωβρίου.

Έχοντας στο ενεργητικό της  τα  πετυχημένα προηγούμενα εφτά φεστιβάλ όπου όλα τα τρικαλινά  μουσικά συγκροτήματα  μέσα σε εφτά μουσικά, γεμάτα ζωντάνια και έμπνευση τριήμερα,  μάγεψαν το τρικαλινό κοινό, φιλοδοξεί και φέτος σε μια νέα συνάντηση των μουσικών  σχημάτων του νομού μας, που θέλουν να επικοινωνήσουν και να συναντηθούν με άλλες μπάντες  της πόλης μας και   να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό, μέσα από την μαγεία «της σκηνής», και την αμεσότητα του LIVE.

Όποια σχήματα και μπάντες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ ή για μάθουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στη σελίδα της Ανδρομέδας  ή στο 6977580754 ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση diskorihion@gmail.com

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης