Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Φιλανθρωπική μουσική βραδιά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ07.07.2018 | 1:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία αξιόλογη μουσική φιλανθρωπική βραδιά θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 από τις 9:00 το βράδυ, στον πανέμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο (δίπλα στην πισίνα) του Ξενοδοχείου ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα “Χίλιες Φωνές” με τη σπουδαία ερμηνεύτρια  Νατάσα Καραγιάννη, που θα πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι με τίτλο: “Η αγάπη που τραγούδησες”. Στο πιάνο θα συνοδεύει ο εξαιρετικός Γιάννης Παπαευαγγέλου!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος και μοναδικός Αλέξης Κωστάλας.
Η εκδήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια μιας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας του Συλλόγου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» έκρινε σκόπιμο να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών Περιθαλπόμενων αλλά και των νεκρών εργασθέντων και μελών του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου.  Έτσι για πρώτη φορά με την παρουσία και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου,  πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τις ψυχές των αποθανόντων Περιθαλπομένων του  Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τη μουσική βραδιά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης