Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Φιλολογικό ενδιαφέρον εκτός Τρικάλων αποκάλυψε ο Παρδάλης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ06.06.2024 | 12:41 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μουσείο Τσιτσάνη η ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα.

Το παρόν έδωσε αρκετός κόσμος που γέμισε το χώρο της συγκέντρωσης, δείχνοντας ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα του ιστορικού σωματείου.

 

Στην τοποθέτησή τους, τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη επανέλαβαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν, δείχνοντας ότι η απόφασή τους είναι οριστική και αμετάκλητη.

Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους πήραν το λόγο, εκφράζοντας τις απόψεις και την αγωνία τους, αλλά επί της ουσίας η συγκέντρωση ήταν άκαρπη, καθώς ούτε ενδιαφερόμενος να ασχοληθεί με τον ΑΟ Τρίκαλα εμφανίστηκε, αλλά και ούτε βρέθηκε κάποια λύση, με την ομάδα να παραμένει στον…αέρα.

Μοναδική είδηση της συγκέντρωσης το φιλολογικό ενδιαφέρον ανθρώπου να εμπλακεί με την ομάδα, το οποίο ανακοίνωσε ο Κώστας Παρδάλης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος, προσθέτοντας ότι για το θέμα δε θα αποφασίσει ο ίδιος, αλλά θα τεθεί υπόψιν και του Δημάρχου Νίκου Σακκά, που βρέθηκε στην αίθουσα, λέγοντας από την πλευρά του ότι από τη θέση που βρίσκεται θα βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα, αλλά δεν πρόκειται ο ίδιος να εμπλακεί ενεργά με αυτή.

Ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα Ζήσης Κατσαντώνης, τόνισε ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο 10-15 ημερών για να τρέξουν οι εξελίξεις, καθώς από αρχές Ιουλίου θα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα.

Τελικά, αφού δε βρέθηκε κάποια λύση, το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί νέα συγκέντρωση , ίσως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, αλλά δεν έγινε γνωστό εάν θα είναι και αυτή ανοιχτή για τον κόσμο ή θα γίνει μεταξύ των μελών του Ερασιτέχνη.

Το δελτίο τύπου του ΑΟ Τρίκαλα για τη συγκέντρωση

Η ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στο Μουσείο Τσιτσάνη δεν έφερε λύσεις για το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα.
Παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων, Νίκου Σακκά, του Αντιδημάρχου Ανταποδοτικών Υπηρεσιών, Τάκη Παζαϊτη, του αντιπροέδρου του επιμελητηρίου και Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Ζαραμπούκα, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων , Γιώργου Ηλιάδη, και επιστολών στήριξης από τους Βουλευτές κ.κ. Λιούτα και Κοντοτόλη, δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς τόνισε την στήριξη του Δήμου στην ομάδα, αλλά επισήμανε πως δεν μπορεί να εμπλακεί στα διοικητικά της. Δήλωσε ότι η ομάδα είναι κομμάτι της καρδιάς του, αναφέρθηκε στον πατέρα του ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας στο παρελθόν με επιτυχίες ανόδων αλλά με μεγάλο οικονομικό κόστος για την οικογένεια τους, αλλά επισήμανε πως σαν Δήμαρχος δεν γίνεται να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας.
Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα επανέλαβε την παραίτησή της και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
-Μοναδική αχτίδα ελπίδας, η ενημέρωση που δέχτηκε ο πρόεδρος Κώστας Παρδάλης για ενδιαφερόμενο εκτός Τρικάλων.
Αυτή την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα την πάει στο γραφείο του Δημάρχου με τον άνθρωπο αυτό αν εμφανιστεί, για να έχει και την συγκατάθεση του Δημάρχου, αν ισχύουν αυτά που του μετέφεραν, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης