Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Φλαμούλι και Καρυές δυναμικά με τον Παπαστεργίου

ΤΟΠΙΚΑ20.05.2019 | 5:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μπροστά τα Τρίκαλα! Μπροστά οι οικισμοί τους! Με το έργο και το πρόγραμμα της «Επανεκκίνησης», που δεν κρύφτηκε, φανέρωσε από νωρίς τι θέλει πραγματικά να κάνει στον Δήμο Τρικκαίων. Αυτό επεσήμανε σε Καρυές και Φλαμούλι ο Δημήτρης Παπαστεργίου την Κυριακή 19 Μαΐου.

Και αυτό είναι η συνείδηση όλων πλέον: με πρόγραμμα, έργα, κοστολογημένο σχεδιασμό και πολλή δουλειά, ο Δήμος Τρικκαίων προχωρά και παραμένει πρότυπο για όλη την Ελλάδα!

Χαρακτηριστικά στις Καρυές, ο Δήμαρχος Τρικκαίων μίλησε για τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στην περιοχή (ηλεκτροφωτισμός, ποδηλατόδρομος, καλλωπισμός στην πλατεία, νέα παιδική χαρά κ.α.) και στην πόλη, για τις επικείμενες αλλαγές με βάση την ενίσχυση της ΣΕΦΑΑ και τα Τρίκαλα που θέλουμε, σε έναν Δήμο Πρότυπο που αγαπάμε.

Στο Φλαμούλι επίσης, φάνηκε η εμπιστοσύνη π[ου δίνουν οι πολίτες στη συνέχιση του έργου της “Επανεκκίνησης”. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου εξήγησε αναλυτικά το βράδυ της Κυριακής, όχι μόνο όσα έργα έγιναν στην περιοχή, όχι μόνο τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, αλλά και τα αιτήματα του Συλλόγου, που αποτελούν το δείγμα της συνεργασίας Δήμου – Κοινωνίας.

Η δύναμη που ζήτησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων για την αυτοδυναμία, είναι η δύναμη για να μην υπάρχουν στρεβλώσεις, για να υλοποιηθεί το σαφές πρόγραμμα, που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Διότι η “Επανεκκίνηση” δούλεψε και δουλεύει και θα συνεχίσει να δουλεύει, δεν είναι ευκαιριακός συνδυασμός, είναι παράταξη με στελέχη, με όραμα, με διάθεση, με αποδεδειγμένη εργασία.

Εκανε λόγο για τους συνδυασμούς που ακόμη και σήμερα, δεν έχουν καν ανακοινώσει ούτε ένα βασικό πρόγραμμα για τον Δήμο και επιβεβαίωσε ότι από τη Δευτέρα 27 Μαΐου θα συνεχίσει – με την αυτοδυναμία που δίνουν οι τρικαλινές και οι τρικαλινοί – το νοικοκύρεμα στα οικονομικά και τα έργα σε χωριά και πόλη

Μαζί πάμε τα Τρίκαλα μπροστά!

 

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης