Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Φωταγωγήθηκε ο χώρος μπροστά από το «Ξενία» Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ27.04.2024 | 3:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την φωταγώγηση του χώρου αναψυχής μπροστά από το «Ξενία» πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής σε μία όμορφη εκδήλωση ο Δήμος Μετεώρων.

Ο φωτισμός του χώρου εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου «Φως Παντού», το οποίο έχει εκπονήσει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή, με στόχο την φωταγώγηση σημαντικών τοπόσημων της πόλης της Καλαμπάκας ανάμεσα στα οποία είναι ο Μητροπολιτικό Ναός του Αγίου Βησσαρίωνα, η Πλατεία Ρήγα Φεραίου, το Δημαρχείο κ.α.

Με την φωταγώγηση του συγκεκριμένου χώρου ο Δήμος Μετεώρων επιδιώκει την αναβάθμιση της εικόνας της δυτικής εισόδου της Καλαμπάκας, η οποία μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του αυτοκινητοδρόμου Ε65 θα αποτελέσει την κύρια είσοδο για την πόλη.

Να σημειωθεί πως ο χώρος αναβαθμίστηκε επί Δημαρχίας Δημήτρη Σακελλαρίου, ο οποίος και μίλησε στην εκδήλωση αναφερόμενος στην απόκτηση του «Ξενία» και την δημιουργία του χώρου αναψυχής, ενώ ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος στάθηκε στο σχέδιο φωταγώγησης από την Δημοτική Αρχή και την σημαντική προσπάθεια για να αλλάξει η εικόνα της πόλης.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος πάτησαν μαζί το κουμπί για την φωταγώγηση, ενώ ο Λ. Αβραμόπουλος παρέδωσε στον Δ. Σακελλαρίου και τιμητική πλακέτα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης