Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Φωτιά σε μπαράκι στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ01.08.2019 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μια φωτιά που ξέσπασε σε γνωστό μπαράκι στα Μανάβικα, αναστάτωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης την περιοχή, με την Πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς.

Ήταν γύρω στις 3 το πρωί όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το μπαρ, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Οι φλόγες δεν άργησαν να κατακλύσουν το εσωτερικό του, με τους περίοικους να ειδοποιούν την Πυροσβεστική Τρικάλων. Δύο οχήματα με πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο δίνοντας τη δική τους μάχη με τις φλόγες ενώ το συμβάν αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα.

To ευτύχημα είναι ότι την στιγμή εκείνη το κατάστημα δεν λειτουργούσε ενώ επίσης η ώρα ήταν περασμένη με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να μπορεί να φτάσει έγκαιρα στο σημείο. Από την άλλη οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν ήταν εκτεταμένες μιας και εκτός από την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, έγινε χρήση θερμικής κάμερας για στοχευμένη επιχείρηση κατάσβεσης από εξειδικευμένο προσωπικό της πυροσβεστικής, περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατό της ζημιές στο κατάστημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή