Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Φουσκώνει ο Ληθαίος – Πλημμύρισαν εκτάσεις και δρόμοι στα Μεγάλα Καλύβια

ΤΟΠΙΚΑ06.09.2023 | 12:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανησυχία προκαλεί η άνοδος της στάθμης του Ληθαίου ποταμού στα Τρίκαλα. Το ποτάμι έχει φουσκώσει και υπάρχει προβληματισμός σε περίπτωση που συνεχιστεί η βροχόπτωση με μεγάλη ένταση, να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα ακόμη και μέσα στην πόλη.

Την ίδια ώρα στα Μεγάλα Καλύβια έχουν πλημμυρίσει ήδη εκτάσεις στην περιοχή και οι περισσότεροι δρόμοι μέσα στο χωριό. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει στήνονται αναχώματα στον επαρχιακό δρόμο Μεγάλων Καλυβίων – Μαγούλας, όπου υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης