Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Φοβάται τη σύγκριση ο Μητσοτάκης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27.04.2023 | 6:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξή του στον Ant1, αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητήματα από το debate μέχρι την απλή αναλογική και τις μετεκλογικές συνεργασίες.

«Γιατί αρνείται το debate των δύο ο κ. Μητσοτάκης; Δεν είναι λογικό οι δύο που διεκδικούν την διακυβέρνηση να συζητήσουν; Φοβάται τη σύγκριση. Οι επικοινωνιολόγοι του του έχουν πει να μη βγει», είπε για το ζήτημα της τηλεοπτικής μονομαχίας ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να γίνει και για τους 6 αρχηγούς debate αλλά να γίνει και για τους 2. Όποιος φοβάται τον διάλογο δεν έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση».

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτος, το ρεαλιστικό είναι να συμφωνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ σε μια κυβέρνηση μακράς πνοής. Αν δεν υπάρχει ο αριθμός 151, τα μικρά κόμματα της Αριστεράς να αναλάβουν την ευθύνη. Η απλή αναλογική δεν έχει μόνο οφέλη αλλά και ευθύνες. Αλλιώς είναι σαν να λένε ότι δεν τους νοιάζει αν θα κυβερνάει άλλα τέσσερα χρόνια ο Μητσοτάκης», τόνισε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Βαρουφάκης είναι παρτενέρ του Μητσοτάκη σε αυτές τις εκλογές. Περισσότερο ενδιαφέρεται πώς θα δώσει πάσες στον Μητσοτάκη. Όσα λέει για το νέο νόμισμα είναι εμμονές του, για εμάς δεν αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης ούτε καν συζήτησης. Ο καθένας μέχρι τις εκλογές μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μετά, όλοι θα αναλάβουν την ευθύνη τους», είπε, αναφερόμενος στον γενικό γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης