Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Γ. Χάιδος: Με τους πολίτες για την ανατροπή και την κοινωνική δικαιοσύνη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.02.2023 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Προσπαθώ να είμαι ουσιαστικός στις επαφές μου με τον κόσμο και τους πολίτες, δήλωσε σε συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο Γιάννης Χάιδος.

Όπως υπογράμμισε «Οι πολίτες πρέπει να επαγρυπνούν, το σύστημα δίνει μάχες οπισθοφυλακής με όλα τα μέσα, και το βλέπουμε κι εδώ τοπικά, όπου γίνονται αήθεις επιθέσεις με προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε νέους ανθρώπους που δεν εντάσσονται στο σχεδιασμό ενός κατεστημένου και ευκαιριακών συμμαχιών. Η κάλπη θα δείξει την κοινωνική απαίτηση, και γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Προσπαθώ να είμαι ουσιαστικός στις επαφές μου με τον κόσμο και τους πολίτες. Σημασία έχει να πιαστείς στο ‘χορό’ με τους πολίτες για την ανατροπή και την κοινωνική δικαιοσύνη, όχι στον χορό της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Αυτή τη μάχη της ανατροπής θα δώσω αν μου κάνουν την ύψιστη τιμή τα όργανα του κόμματος και συμμετάσχω στο εθνικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους. Έχουμε αποδείξει ότι καθόμαστε όλοι μαζί, κάνουμε εκδηλώσεις όλοι μαζί, και δεν κάνουμε πόλεμο ανακοινώσεων για…δημοσκοπήσεις και εσωτερικούς πολιτικούς αντιπάλους. Εγώ κάνω την προσπάθεια μου, επισκέπτομαι φορείς και οργανισμούς και προσπαθώ να ενημερωθώ για να έχω μια άποψη τεκμηριωμένη για κάθε θέμα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ