Παρασκευή 31.03.2023 | Εορτάζουν: Υπάτιος, Ύπατος, Υπάτης

Γ. Χάιδος: Σκοπός να έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ31.05.2022 | 6:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος, εκφράζοντας την πεποίθηση του για επιτυχημένο αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό.

Όπως τόνισε «Προσπαθώ να περιοδεύω στο Νομό, να ακούσω προβλήματα των πολιτών, και είτε από τη θέση του Περιφερειακού συμβούλου που έχω σήμερα είτε από άλλη θέση αν αξιωθώ να υπηρετήσω, θα έχω στόχο να βοηθήσω τους συμπολίτες μας.

Όσο για το εθνικό ψηφοδέλτιο, θα αποφασιστεί η συμμετοχή των ενδιαφερομένων από τα αρμόδια όργανα. Για μένα στόχος είναι να υπάρχουν όσο δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, διότι θα δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια αντιστοιχία κοινωνική και κομματική.

Προσωπικά δεν έχω μάθει να δίνω μάχες που από πριν μπορεί να πιστεύω ότι θα τις χάσω. Έτσι λοιπόν, και εγώ και όλοι οι σύντροφοι που θα συμμετέχουμε στο εθνικό ψηφοδέλτιο, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Νομό μας. Είναι πάνω από σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τουλάχιστον μια έδρα στο Νομό μας, εμάς βέβαια ο σκοπός μας είναι να έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, και τότε φυσικά θα είναι και διαφορετικός ο αριθμός των εδρών».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης