Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Γ’ Εθνική:Ζητούν τηλεδιάσκεψη με την ΕΠΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22.12.2020 | 1:15 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Εκπρόσωποι και από τους 10 ομίλους της Γ’ Εθνικής ζήτησαν με αίτημα τους τηλεδιάσκεψη με την Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που είναι υπεύθυνη για την εν λόγω κατηγορία.

Παίκτες εγνωσμένης αξίας και με παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες, οι οποίοι αγωνίζονται και στους δέκα ομίλους της Γ’ Εθνικής αποφάσισαν και έστειλαν επίσημο χαρτί με σκοπό να ενημερωθούν σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων και στην συνέχεια με την ημερομηνία έναρξης των αγώνων.

Στην προσπάθεια αυτή αρωγός είναι και ο ΠΣΑΠ ο οποίος μπορεί να είναι το αρμόδιο όργανο για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όμως δεν αρνήθηκε να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΣΑΠ έφτασε και εκεί επίσημο χαρτί μέσω δικηγόρου από τους παίκτες της Γ’ Εθνικής καθώς έκδηλη είναι η αγωνίας τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πλέον το επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουμε αν θα γίνει δεκτό το αίτημα τους και αν ναι πότε θα γίνει καθώς έτσι θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα για την Γ’ Εθνική που ίσως να αποτελέσει και “οδηγό” για τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Πηγή: sports-factory

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης