Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Γαλάζιες αναταράξεις για τους διοικητές

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.11.2019 | 6:02 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Γαλάζιες αναταράξεις έχει προκαλέσει η επιλογή των διοικητών του κ. Πατέρα στο νοσοκομείο Καρδίτσας και του κ. Γρηγορίου στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μιλώντας  «στη Λέσχη 97,6” ο Κώστας Τσίγκας, που ήταν το πρώτο Τρικαλινό στέλεχος το οποίο βγήκε και στήριξε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για την αρχηγία του κόμματος και είχε υποβάλει αίτηση για διοικητής έκανε λόγο για αχαριστία και αναξιοκρατία από την κυβερνώσα παράταξη.

Επιπρόσθετα υπογράμμισε με νόημα: «…Ήταν ένας διαγωνισμός μη αξιοκρατικός, μπορούσαν να τοποθετήσουν έτσι όποιον θέλανε. Υπήρχε δέσμευση ότι η ΝΔ θα κυβερνήσει με αξιοκρατία, δεν θα έχει πολιτευτές άνω των 65 ετών και πολλά ακόμα, αλλά βλέπουμε ότι δεν ισχύουν».

Ο ίδιος, μιλώντας στον «ζυγό» δήλωσε ότι δεν θα πάει στο συνέδριο αλλά θα επιδιώξει να δει τον πρωθυπουργό έστω και για πέντε λεπτά για του μεταφέρει την πικρία του.

Στο ίδιο ραδιόφωνο  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης δήλωσε πως δεν ρωτήθηκε η τοπική παράταξη και πως στη συνάντηση που θα έχει στην Αθήνα την Παρασκευή με κεντρικά στελέχη της Ν.Δ θα μεταφέρει την δυσαρέσκεια που υπάρχει:

« Στην επιλογή των διοικητών δεν ρωτήθηκε ούτε η ΝΟΔΕ ούτε ο πρόεδρος της. Το βάρος της απόφασης πέφτει στην επιτροπή η οποία ήταν αρμόδια για την επιλογή. Κάποιοι αυτή τη στιγμή ‘πυροβολούν’ την ΝΟΔΕ. Εγώ θα ήθελα να πω σε αυτό, είναι καλή η ΝΟΔΕ για την επιτυχία όλων των εκλογών του ’19 και τα φέραμε όλα με επιτυχία εις πέρας, αλλά τώρα για επιλογές που δεν βαραίνουν τη ΝΟΔΕ βγαίνουν και τη χτυπάνε…».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης