Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Γενική Συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου σε κρίσιμη συγκυρία

ΤΟΠΙΚΑ17.10.2019 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε μία συγκυρία, όπου τα προβλήματα για το νοσοκομείο Τρικάλων εντείνονται, είναι λογικό η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Τρικάλων, να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Η συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και αναμένεται να την απασχολήσουν εκτός από τα οργανωτικά ζητήματα και τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα εξελίσσονται στην παιδιατρική κλινική και το κλείσιμό της, κάτι που γυρίζει χρόνια πίσω τις προσπάθειες για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας από το Γ.Ν.Τ.

Άλλωστε, η διοίκηση των Ένωσης των γιατρών του Νοσοκομείου διαχρονικά έχει επισημάνει τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην λειτουργία του ιδρύματος και έχει συνδράμει στην εξεύρεση λύσεων.

Στο κάλεσμα του Δ.Σ. για την Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση αναφέρεται:

Την Πέμπτη 24/10/2019 και ώρα 14.00 στο αμφιθέατρο του Γ.Ν Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και κέντρων Υγείας Νομού Τρικάλων, με θέματα

– Τρέχοντα ζητήματα.

– Απολογισμός δράσης.

– Καθορισμός ημερομηνίας αρχαιρεσιών του σωματείου.

– Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Καλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να παρευρεθούν, ώστε να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, μετά την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης